01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Veřejné zakázky ve stavebnictví

Zejména pracovníkům investorských útvarů státní správy a samosprávy i soukromého sektoru, odborníkům ze stavebních firem, projekčních a inženýrských kanceláří, konzultačních a poradenských organizací, projektovým manažerům a právníkům je určen seminář Zadávání veřejných zakázek ve stavebnictví po...

Zejména pracovníkům investorských útvarů státní správy a samosprávy i soukromého sektoru, odborníkům ze stavebních firem, projekčních a inženýrských kanceláří, konzultačních a poradenských organizací, projektovým manažerům a právníkům je určen seminář Zadávání veřejných zakázek ve stavebnictví po novelách v roce 2010 - zkušenosti a problémové body.

Seminář, který se uskuteční 19. 4. na Fakultě stavební ČVUT (Thákurova 7, Praha 6), povede Mgr. David Dvořák, spoluautor zákona č. 137/2006 Sb., partner advokátní kanceláře MT Legal s. r. o.

Více informací naleznete na www.fsv.cvut.cz - Pracoviště - Katedra ekonomiky a řízení ve stavebnictví - Stránky udržované katedrou. Kontaktní osobou je doc. Ing. Václav Jelen, CSc., tel. 224 354 531, e-mail jelen@fsv.cvut.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down