01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Energetika čistá a bezpečná

Už 11. energetický kongres »Energetika čistá a bezpečná« se uskuteční 29.-31. března 2011 v pražském hotelu Marriott (V Celnici 10/1028, Praha 1). Kongres s mezinárodní účastí je organizován společností Business Forum a záštitu nad ním převzala ministerstva průmyslu a obchodu a životního prostředí....

Už 11. energetický kongres »Energetika čistá a bezpečná« se uskuteční 29.-31. března 2011 v pražském hotelu Marriott (V Celnici 10/1028, Praha 1). Kongres s mezinárodní účastí je organizován společností Business Forum a záštitu nad ním převzala ministerstva průmyslu a obchodu a životního prostředí.

Mezi hlavní tématické okruhy patří například:Cesta EU a ČR k čisté a bezpečné energetice - polické cíle a ekonomická řešení; Racionální a promyšlené využívání domácích energetických zdrojů - nové technologie a přístupy; Energetika z jiného pohledu aneb Co společnost vyžaduje od energetiky?; Investiční příležitosti v oblasti energetické infrastruktury, v klasické a jaderné¨energetice - aktuální stav a vyhlídky do budoucnosti; Dotace, legislativa a nové směry - vlivy působící na trh s elektřinou a plynem a další.

Program a přihlášku naleznete na www.business-forum.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down