01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

O cestovním ruchu slovem i snímky

Už druhý ročník Konference na podporu regionálního cestovního ruchu v Královéhradeckém kraji se připravuje na 30. 11. 2010 do Kongresového centra Aldis v krajské metropoli. Letos se konference zaměří zejména na znovuobjevování tradičních duchovních hodnot regionu a budou na ní také oznámeny...

Už druhý ročník Konference na podporu regionálního cestovního ruchu v Královéhradeckém kraji se připravuje na 30. 11. 2010 do Kongresového centra Aldis v krajské metropoli. Letos se konference zaměří zejména na znovuobjevování tradičních duchovních hodnot regionu a budou na ní také oznámeny výsledky fotosoutěže Obec přátelská turistům. Pořadatel konference - agentura Pragopublic, ve spolupráci s Krajským úřadem Královéhradeckého kraje vyhlášení fotosoutěže naplánovala na 1. 8. 2010 (tedy až po uzávěrce tohoto vydání) a už v těchto dnech s jejími podmínkami seznamuje všechna města a obce v kraji.

Veškeré informace ke konferenci i k fotosoutěži se průběžně zveřejňují rovněž na webových stránkách www.cestahradecko.cz. Záštitu nad konferencí převzal hejtman Královéhradeckého kraje Lubomír Franc, hlavním mediálním partnerem konference bude měsíčník Moderní obec.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down