01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Soutěží 39 projektů

V 9. ročníku soutěže Cesty městy pořádané Nadací Partnerství se sešlo 39 řešení na zklidňování dopravy ze 14 krajů. V červenci navštíví projekty zástupci hodnoticí komise, aby je posoudili přímo na místě. »Výsledky slavnostně vyhlásíme 16. září v Litomyšli, která je jedním z výherců předchozího...

V 9. ročníku soutěže Cesty městy pořádané Nadací Partnerství se sešlo 39 řešení na zklidňování dopravy ze 14 krajů. V červenci navštíví projekty zástupci hodnoticí komise, aby je posoudili přímo na místě. »Výsledky slavnostně vyhlásíme 16. září v Litomyšli, která je jedním z výherců předchozího ročníku. Mezi vítěze rozdělí letos Nadace Partnerství až 400 tisíc korun a dále udělí zvláštní věcné ceny za více než 100 tisíc korun,« uvedl Radek Patrný z Nadace Partnerství.

Generálním partnerem soutěže je společnost Škoda Auto, záštitu opět poskytlo Ministerstvo dopravy ČR prostřednictvím oddělení BESIP. Dalšími partnery soutěže jsou Národní síť Zdravých měst ČR, Svaz měst a obcí ČR, Sdružení místních samospráv ČR a společnost 3M Česko. Hlavním mediálním partnerem je již od počátku soutěže měsíčník Moderní obec. Více informací o zklidňování dopravy včetně příkladů dobré praxe naleznete na internetových stránkách soutěže na adrese: www.cestymesty.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down