01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Vodohospodářská infrastruktura

Životnost a obnova vodohospodářské infrastruktury - to je téma, o němž se bude diskutovat 8. září v Kongresovém centru Golf Resortu Kunětická Hora, Dříteč 155. Seminář se bude zabývat nutností komplexního a systémového přístupu při řešení dané problematiky. Poskytne podrobnější informace o...

Životnost a obnova vodohospodářské infrastruktury - to je téma, o němž se bude diskutovat 8. září v Kongresovém centru Golf Resortu Kunětická Hora, Dříteč 155. Seminář se bude zabývat nutností komplexního a systémového přístupu při řešení dané problematiky. Poskytne podrobnější informace o životnosti jednotlivých materiálů a zařízení používaných při výstavbě vodovodů a kanalizací. Odpoví na otázky, jaké jsou možnosti výroby a použití materiálů a zařízení s vysokou dlouhou životností a čím je životnost zařízení a materiálů ovlivněna. Hovořit se bude o vlivu správného plánování a projektování na stav a životnost projektované stavby a také o tom, zda je možné správným provozováním prodlužovat životnost infrastruktury. Věnovat se bude rovněž správným metodickým postupu plánování obnovy infrastruktury.

Na semináři vystoupí přední čeští odborníci ze státní správy, manažeři vodárenských společností, projekčních firem a zástupci dodavatelů jednotlivých skupin objektů a další.

Pro účastníky je připraven doprovodný program: v úterý odpoledne golfový turnaj nebo golfová akademie včetně společné večeře a vyhlášení výsledků turnaje. Seminář je organizován pod záštitou SOVAK ČR, mediálním partnerem je Moderní obec.

Podrobnosti jsou na adrese http://www.aquion.cz/index.php/o-nas/akce, kde se můžete on-line přihlásit na seminář a doprovodný program.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down