01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Uzávěrka soutěže je 31. 5.

Zklidňujete dopravu ve vašem městě či obci? Nezapomeňte přihlásit do celostátní soutěže Cesty městy dopravní řešení zaměřená na zvyšování bezpečnosti provozu, zkvalitňování veřejného prostoru a optimální uspořádání automobilové, cyklistické, pěší a veřejné dopravy. Mezi nejúspěšnější sídla rozdělí...

Zklidňujete dopravu ve vašem městě či obci? Nezapomeňte přihlásit do celostátní soutěže Cesty městy dopravní řešení zaměřená na zvyšování bezpečnosti provozu, zkvalitňování veřejného prostoru a optimální uspořádání automobilové, cyklistické, pěší a veřejné dopravy. Mezi nejúspěšnější sídla rozdělí letos Nadace Partnerství rekordních 400 tisíc korun a dále zvláštní věcné ceny za více než 100 tisíc korun.

Více informací o soutěži, podmínkách účasti i způsobu hodnocení soutěžních projektů naleznete na webových stránkách soutěže www.nadacepartnerstvi.cz/cestymesty. Na této adrese je k dispozici rovněž databáze inspirativních projektů zklidňování dopravy z předchozích ročníků.

Vyhlášení výsledků letošního 9. ročníku se uskuteční v září 2010 v Litomyšli, která je jedním z loňských vítězů.

Generálním partnerem soutěže Cesty městy je čtvrtým rokem Škoda Auto, záštitu opět poskytlo Ministerstvo dopravy prostřednictvím oddělení BESIP. Dalšími partnery jsou Národní síť Zdravých měst ČR, Svaz měst a obcí ČR, Sdružení místních samospráv ČR a společnost 3M Česko. Hlavním mediálním partnerem je měsíčník Moderní obec.

V 8. ročníku soutěže Cesty městy v kategorii Plošná řešení zvítězila Plzeň se svým projektem Modernizace sítě pozemních komunikací v městské části Slovany.

FOTO: ARCHIV

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down