01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Užitečná publikace

Kniha Veřejný sektor a veřejné finance - Financování nepodnikatelských a podnikatelských aktivit se zabývá klíčovými problémy financování ve veřejném sektoru. Je určena jak studentům vysokých škol, tak pracovníkům v oblasti financování veřejného sektoru. Analyzuje obsah finanční teorie jako...

Kniha Veřejný sektor a veřejné finance - Financování nepodnikatelských a podnikatelských aktivit se zabývá klíčovými problémy financování ve veřejném sektoru. Je určena jak studentům vysokých škol, tak pracovníkům v oblasti financování veřejného sektoru. Analyzuje obsah finanční teorie jako nástroje pro poznávání a řešení problémů veřejného sektoru, které souvisejí s financováním ve veřejném sektoru. Rovněž zkoumá roli veřejných politik a jejich vliv na veřejné finance, přičemž klíčová pozornost je věnována rozpočtové a fiskální politice a analýze příjmové a výdajové politiky centrální vlády a vlády samosprávních úrovní. Publikace v rozsahu 264 stran za 329 Kč obsahuje schémata, grafy a příklady.

Kód knihy je 04059.

Knihu si můžete objednat na této adrese: Economia, a. s., VTÚ, Dobrovského 25, 170 55 Praha 7, e-mail dagmar.suchmova@economia.cz, nebo na http://knihy.ihned.cz, kde vám zařídí její zaslání na dobírku přímo z nakladatelství GRADA Publishing. Případné informace na tel.: 220 386 511-12. Členové ECONOMIA Benefitklubu, kteří u publikace uvedou na objednávce číslo své klubové karty a kód knihy, obdrží 30% slevu.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down