01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Konference s evropskými odborníky

Vzdělávání ve veřejné správě v České republice a v Evropě - tipy, příklady dobré praxe, zajímavosti, to je hlavní téma konference, která se uskuteční 20.-21. května v prostorách Velkého zasedacího sálu na Mariánském nám. v Praze 1. Spektrum příspěvků je široké, stejně jako účast odborníků ze...

Vzdělávání ve veřejné správě v České republice a v Evropě - tipy, příklady dobré praxe, zajímavosti, to je hlavní téma konference, která se uskuteční 20.-21. května v prostorách Velkého zasedacího sálu na Mariánském nám. v Praze 1. Spektrum příspěvků je široké, stejně jako účast odborníků ze zahraničí. O tom, jak zlepšit manažerské dovednosti, dále o strategickém managementu lidských zdrojů, rozvoji vedoucích místních samospráv v oblasti politiky a managementu a dalších tématech budou přednášet představitelé předních institucí z Dánska, Estonska, Finska, Litvy, Malty, Německa, Rakouska a Velké Británie. Vystoupení budou tlumočena do češtiny.

Účast na konferenci, kterou pořádá Magistrát hlavního města Prahy, je zdarma. Podrobnosti a přihlášky jsou k dispozici na webové adrese www.praha-mesto.cz/konference.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down