01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Excelentní turistická destinace

Tento titul jako první v ČR získala obecně prospěšná společnost České Švýcarsko, a to v soutěži Eden, kterou vyhlašuje tradičně Evropská komise a u nás ji organizují agentura CzechTourism spolu s Agenturou ochrany životního prostředí. O cenu se ucházelo více než 20 destinací z naší země, které o...

Tento titul jako první v ČR získala obecně prospěšná společnost České Švýcarsko, a to v soutěži Eden, kterou vyhlašuje tradičně Evropská komise a u nás ji organizují agentura CzechTourism spolu s Agenturou ochrany životního prostředí. O cenu se ucházelo více než 20 destinací z naší země, které o "excelentní evropskou destinaci" soutěžily na speciální téma - Cestovní ruch a chráněné oblasti. Odborná komise vybírala vítěze několik měsíců; podle písemných podkladů a propagačních materiálů i na základě osobních návštěv v jednotlivých místech.

České Švýcarsko bude pak reprezentovat ČR v evropské části soutěže o Evropskou destinaci nejvyšší kvality, které se účastní 23 členských zemí EU včetně kandidátských - Chorvatska a Turecka.

/ev/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down