01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Rekordní počet přihlášených projektů

V letošním ročníku celostátní dopravní soutěže Cesty městy je přihlášeno 43 projektů, což je dosud nejvyšší počet. Poprvé jsou v soutěži zastoupeny všechny kraje. Nejvíce přihlášek poslaly Olomoucký kraj - šest a Moravskoslezský kraj - 5. Pak následují kraje Středočeský, Ústecký a Liberecký se...

V letošním ročníku celostátní dopravní soutěže Cesty městy je přihlášeno 43 projektů, což je dosud nejvyšší počet. Poprvé jsou v soutěži zastoupeny všechny kraje.

Nejvíce přihlášek poslaly Olomoucký kraj - šest a Moravskoslezský kraj - 5. Pak následují kraje Středočeský, Ústecký a Liberecký se čtyřmi přihlášenými projekty. Třemi dopravními řešeními jsou reprezentovány kraje Karlovarský, Zlínský, Pardubický, Vysočina a Praha.

V červenci navštíví všechny soutěžní projekty odborná komise. "Na základě zjištěných informací pak vybere vítězné projekty a nositele zvláštních cen. Výsledky soutěže slavnostně vyhlásíme 17. září v Krásné Lípě, která je jedním z výherců předchozího ročníku," uvedl Radek Patrný z Nadace Partnerství.

Soutěž již poosmé vyhlásila Nadace Partnerství pod záštitou ministerstva dopravy. Jejím cílem je propagovat zklidňování dopravy a kvalitní dopravní řešení, která mohou inspirovat další obce a města. Generálním partnerem soutěže je společnost Škoda Auto, dalšími partnery jsou Národní síť Zdravých měst ČR, Svaz měst a obcí ČR a společnosti 3M Česko a Regionservis. Hlavním mediálním partnerem je již tradičně Moderní obec.

Více informací o soutěži a přihlášenýchprojektech je k dispozici na internetové adrese www.nadacepartnerstvi.cz/cestymesty.

/sk/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down