01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Za turistickými zážitky do regionů

Vítejte u nás - pod tímto názvem se uskuteční 14. května ve Znojmě (v areálu Soukromé vysoké školy ekonomické) 1. ročník přes-hraniční konference cestovního ruchu, která poskytne zástupcům měst, obcí a krajů, podnikatelům, marketingovým odborníkům, pedagogům, studentům a ostatním účastníkům...

Vítejte u nás - pod tímto názvem se uskuteční 14. května ve Znojmě (v areálu Soukromé vysoké školy ekonomické) 1. ročník přes-hraniční konference cestovního ruchu, která poskytne zástupcům měst, obcí a krajů, podnikatelům, marketingovým odborníkům, pedagogům, studentům a ostatním účastníkům informace a příklady dobré praxe zejména z oblasti regionální turistiky, přes-hraniční a zážitkové turistiky. V prvním bloku Incoming a podpora regionů zazní mj. přednášky Vítejte na Moravě, Cesta zahraničního turisty začíná na veletrhu, Za čím jezdí rakouský turista? Štěstí přeje připra- veným a jiné. Zajímavá vystoupení nabízí i blok nazvaný Dobrá praxe funguje - za zážitky do regionů, například Víno v souladu s přírodou, Příběh města Český Krumlov či Jak jsme zachraňovali epopej (v Moravském Krumlově).

Vedle odborného programu pořadatelé chystají ukázky zážitkové turistiky, které budou moci vyzkoušet účastníci konference na vlastní kůži (večerní procházka tajuplnými uličkami Znojma, prohlídka pohádkového muzea Budeme se spolu bát, posezení ve sklípku atd.). Konference se uskuteční pod záštitou Ing. Petra Nezvědy, starosty města Znojma. Mediálním partnerem je Moderní obec. Další podrobnosti najdete na internetové adrese www.vitejteunas.cz.

/sk/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down