01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Program Zelená úsporám

Příjem žádostí o dotace z programu Zelená úsporám začal 22. dubna a bude kontinuálně pokračovat až do konce roku 2012. Požádat o prostředky lze krajských pracovištích Státního fondu životního prostředí nebo od konce května na pobočkách bank. Bankovní ústavy, které žádosti administrují, současně...

Příjem žádostí o dotace z programu Zelená úsporám začal 22. dubna a bude kontinuálně pokračovat až do konce roku 2012. Požádat o prostředky lze krajských pracovištích Státního fondu životního prostředí nebo od konce května na pobočkách bank. Bankovní ústavy, které žádosti administrují, současně nabízejí poskytnutí úvěru na zbývající části investice. "Do veřejné zakázky na poskytování bankovních a souvisejících administrativních činností se přihlásily Česká spořitelna, Komerční banka, Československá obchodní banka, UniCredit Bank a LBBW Bank. Všechny mají šanci se na programu podílet," uvedl ředitel Státního fondu životního prostředí Petr Štěpánek.

O dotaci z programu Zelená úsporám lze žádat jak před realizací opatření, tak po ní (kromě opatření dokončených před 1. 4. 2009). Formuláře na podání žádosti jsou k dispozici mj. na adrese www.zelenausporam.cz. Žadatelům je také k dispozici bezplatná informační linka 800 260 500 (pondělí až pátek od 8 do 16 hod.).

/eg/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down