01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Cesty (nejen) městy: Přihlaste se do 29. 5.

Nadace Partnerství upozorňuje, že až do 29. května mohou města a obce přihlásit do soutěže Cesty městy projekty týkající se zklidňování dopravy a kultivace dopravního prostoru. Podmínkou je, aby dopravní řešení, byla uvedena do provozu od 1. 1. 2004 do 29. 5. 2009. Nejlepší projekty budou odměněny...

Nadace Partnerství upozorňuje, že až do 29. května mohou města a obce přihlásit do soutěže Cesty městy projekty týkající se zklidňování dopravy a kultivace dopravního prostoru. Podmínkou je, aby dopravní řešení, byla uvedena do provozu od 1. 1. 2004 do 29. 5. 2009.

Nejlepší projekty budou odměněny finanční prémií (mezi vítěze bude rozděleno až 300 tisíc korun) a dvěma zvláštními cenami, mj. i cenou Moderní obce. Vyhlášení výsledků 8. ročníku soutěže se uskuteční 17. září v Krásné Lípě.

Generálním partnerem soutěže Cesty městy je již třetím rokem společnost Škoda Auto, záštitu nad soutěží poskytuje Ministerstvo dopravy ČR prostřednictvím oddělení BESIP. Dalšími partnery jsou společnost 3M Česko, Svaz měst a obcí ČR a Národní síť zdravých měst. Hlavním mediálním partnerem soutěže je již tradičně měsíčník Moderní obec.

Více informací včetně kompletních soutěžních podmínek, kontaktů na organizátory i elektronického formuláře pro přihlášení je k dispozici na internetových stránkách soutěže na www.nadacepartnerstvi.cz/cestymesty.

/jo/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down