01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Setkání ve Zlíně, konference v Praze

Čtvrté setkání starostů a místostarostů Zlínského kraje se uskuteční 14. dubna ve Zlíně. S budoucím rozvojem, prioritami a strategií Zlínského kraje seznámí účastníky jeho hejtman MVDr. Stanislav Mišák. Hlavními tématy regionálního setkání jsou mj. úspory energie při provozování veřejného...

Čtvrté setkání starostů a místostarostů Zlínského kraje se uskuteční 14. dubna ve Zlíně. S budoucím rozvojem, prioritami a strategií Zlínského kraje seznámí účastníky jeho hejtman MVDr. Stanislav Mišák. Hlavními tématy regionálního setkání jsou mj. úspory energie při provozování veřejného osvětlení, zpětný odběr elektroodpadu, povinnosti obcí při nakládání s odpady, sběrné dvory a místa, dále finanční krize a podpora financování měst a obcí z EU. Na programu jsou rovněž vystoupení se zaměřením na výstavbu a údržbu městských parků a návsí včetně dětských hřišť a jiné.

Regionservis uspořádá také konferenci v Praze - 28. 4., která bude věnována přípravě návrhu nového zákona o odpadech, střetu zájmů, bezpečnosti provozu na pozemních komunikacích v obcích a dalším aktuálním otázkám komunální politiky.

Program s podrobnými informacemi najdete na internetové adrese www.regionservis.cz.

/jo/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down