01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Užitečná právní publikace

Dvanácté, aktualizované a doplněné vydání Vzorů smluv a podání (podle stavu k 1. 12. 2008) autorů JUDr. Milan Holub, JUDr. Marta Škárová, JUDr. Josef Vaněk, a kolektiv odráží změny, k nimž došlo v našem právu od poloviny roku 2007, kdy bylo datováno předchozí, jedenácté vydání, do listopadu 2008....

Dvanácté, aktualizované a doplněné vydání Vzorů smluv a podání (podle stavu k 1. 12. 2008) autorů JUDr. Milan Holub, JUDr. Marta Škárová, JUDr. Josef Vaněk, a kolektiv odráží změny, k nimž došlo v našem právu od poloviny roku 2007, kdy bylo datováno předchozí, jedenácté vydání, do listopadu 2008. Zejména jde o nový insolvenční zákon, obchodní zákoník, zákoník práce, správní právo, předpisy týkající se katastru nemovitostí apod. Základem je právo občanské včetně procesních vzorů, a právo rodinné a pracovní.

Vzory jsou vytvořeny hlavně pro typické situace, s nimiž se čtenář může setkat, ale i některé další nikoli běžné případy, které je však dobré znát. Hledání ve vzorech je jednoduché díky podrobnému obsahu a věcnému rejstříku.

V knize nejsou zařazeny vzory podání, které jsou k dispozici v podobě předepsaných úředních formulářů, například ve stavebním řízení a u zápisů do obchodního rejstříku.

Součástí knihy je její elektronická verze na CD (texty jsou ve formátu PDF a DOC, vyžadují minimální konfiguraci PC + Windows 95 nebo vyšší). Kód knihy je 03295.

Knihu (rozsah 1240 stran, cena 1590 Kč) si můžete písemně objednat na adrese ECONOMIA a. s., VTÚ, Dobrovského 25, 170 55 Praha 7, e-mail: dagmar.suchmova@economia.cz, nebo na http://knihy.ihned.cz, kde vám zařídí její zaslání na dobírku z nakladatelství Linde Praha. Případné informace na tel.: 224 212 214. Členové ECONOMIA Benefitklubu, kteří u publikace uvedou na objednávce číslo své klubové karty a kód knihy obdrží 30% slevu.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down