01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Kroměříž má nové logo

Kroměříž Zjednodušený symbol Velkého náměstí a kašny je motiv, který zvítězil v soutěži o logo města. Nové logo bude v následujících letech stěžejním grafickým prvkem při propagaci, cestovního ruchu a dalších marketingových aktivit souvisejících s činností města. Mnozí ze 76 autorů využili možnosti...

Kroměříž

Zjednodušený symbol Velkého náměstí a kašny je motiv, který zvítězil v soutěži o logo města. Nové logo bude v následujících letech stěžejním grafickým prvkem při propagaci, cestovního ruchu a dalších marketingových aktivit souvisejících s činností města.

Mnozí ze 76 autorů využili možnosti pravidel a do soutěže zaslali až pět různých návrhů. Odborná komise složená ze zástupců radnice a přizvaných expertů na marketing a vizuální tvorbu sestavila užší výběr, který postoupil do druhého kola. "Výběr loga skutečně nebyl jednoduchý, sešlo se hodně zajímavých návrhů. Ve spolupráci s odborníky z Fakulty multimediálních komunikací Zlínské univerzity Tomáše Bati jsme nakonec vybrali pětici návrhů, z nichž vzešel vítěz," uvedla kroměřížská místostarostka Olga Sehnalová. Městský úřad tyto návrhy předložil k posouzení také veřejnosti, a to jednak na webových stránkách, jednak prostřednictvím prezentace ve vestibulu radnice.

Z výběru jednoznačně vyšel návrh společnosti PORTA DESIGN z Hrotovic na Třebíčsku, který nakonec i rada města po diskusi přijala jako návrh vítězný.

/lm/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down