01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Vysočany mají novou galerii Fénix

Praha 9 Městská část Prahy 9 prochází nebývalým rozvojem. V budoucnu by tam mělo bydlet asi 40 tisíc obyvatel. Developerský boom proto zažívají nejen bytové projekty, ale i výstavba kanceláří a zařízení pro volný čas. Od 13. března mají Vysočany také novou nákupní galerii Fénix o rozloze 12 tisíc...

Praha 9

Městská část Prahy 9 prochází nebývalým rozvojem. V budoucnu by tam mělo bydlet asi 40 tisíc obyvatel. Developerský boom proto zažívají nejen bytové projekty, ale i výstavba kanceláří a zařízení pro volný čas. Od 13. března mají Vysočany také novou nákupní galerii Fénix o rozloze 12 tisíc m2. "Tento projekt se rodil složitě a dotáhnout ho do úspěšného konce se podařilo až společnosti Czech Property Investments. Jsem rád, že naši obyvatelé již nemusejí dojíždět za každodenními nákupy a službami do vzdálenějších městských částí. Nyní mají tuto možnost přímo v srdci Vysočan," uvedl starosta městské části Praha 9 Jan Jarolím.

Součástí galerie Fénix je kongresový komplex Clarion Congress Hotel Prague s kvalitním ubytováním a konferenčními prostory vybavenými moderním technickým a technologickým zázemím. Hotel má 559 pokojů a více než dva a půl tisíce kongresových míst. Pro hotelové hosty a návštěvníky centra je k dispozici přes 600 parkovacích míst a 9 stání pro autobusy. Navíc se celý komplex nachází u výstupu ze stanice Vysočanská trasy B metra.

/ks/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down