01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

URBIS INVEST začíná už 22. dubna

Letošní 3. mezinárodní veletrh investic, financí, realit a technologií pro města a obce URBIS INVEST (22.-26. dubna v Brně) chystá řadu novinek. Starosty a dalších volené zastupitele či zaměstnance úřadů územních samosprávných celků možná překvapí, že tentokrát se veletrh premiérově uskuteční v...

Letošní 3. mezinárodní veletrh investic, financí, realit a technologií pro města a obce URBIS INVEST (22.-26. dubna v Brně) chystá řadu novinek. Starosty a dalších volené zastupitele či zaměstnance úřadů územních samosprávných celků možná překvapí, že tentokrát se veletrh premiérově uskuteční v pavilonu B, v němž se bude nacházet i Business Club souběžně konaných Stavebních veletrhů Brno.

Jana Tyrichová z pořadatelské společnosti Veletrhy Brno, a. s., zdůrazňuje, že novým umístěním veletrhu má být zdůrazněna jeho jedinečnost v oblasti investic, real estate a developmentu a především podpořena jeho letošní synergie s prezentacemi předních stavebních firem, které v těchto prostorách rovněž představí své novinky. Business Club navíc poskytne zájemcům vysoký komfort a spoustu výhod v podobě využití business kavárny, business assistance služeb (copy, fax, internet, tlumočení) či setu tiskových materiálů (katalog vystavovatelů, katalog investičních příležitostí, tiskoviny hlavních partnerů, přehled doprovodného programu). To vše zdarma i se vstupy na doprovodné programy. Pro nejvýznamnější doprovodné konference a diskuse dobře poslouží i přednáškové molo v 1. patře pavilonu B.

Letošní URBIS INVEST přinese přehlídku investičních příležitostí ve všech regionech České republiky i celé střední Evropy, koncentrovanou zejména na průmyslové zóny (greenfields, brownfields), technologické parky, komerční nemovitosti, bytovou výstavbu, rozvoj infrastruktury (doprava, cestovní ruch). Tomu bude odpovídat i doprovodný program: Například už první den konání veletrhu se bude v pavilonu B diskutovat o tématech jako Expanze developerů a přesun jejich zájmu z metropole do regionů, Architektura a urbanismus obcí a měst či Architekti - development: Kam směřují česká města? Na tvorbě doprovodného programu se budou podílet jak noví (CzechInvest a Development News), tak dlouholetí partneři (Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Svaz měst a obcí ČR, Asociace krajů ČR či Česká asociace rozvojových agentur). Více informací o veletrhu na www.urbisinvest.cz.

Vrcholem letošní veletržní sezóny v jihomoravské metropoli se stanou oslavy 80 let od vzniku funkcionalistických staveb brněnského výstaviště s dominantou pavilonu A. Právě veletrh URBIS INVEST a Stavební veletrhy Brno tyto oslavy v Brně odstartují.

/rš/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down