01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Kalendárium

11. 3. Praha, hotel Olympik Artemis Security Workshop Konference a výstava IT s podtitulem bezpečnost dat a sítí se zaměří mj. na ochranu proti virům, spamu, monitorování počítačových sítí a analýzu bezpečnostních incidentů. Podrobný program a možnost registrace na www.itsw.cz. Pro předregistrované...

11. 3. Praha, hotel Olympik Artemis

Security Workshop

Konference a výstava IT s podtitulem bezpečnost dat a sítí se zaměří mj. na ochranu proti virům, spamu, monitorování počítačových sítí a analýzu bezpečnostních incidentů.

Podrobný program a možnost registrace na www.itsw.cz. Pro předregistrované návštěvníky je vstup zdarma.

12.-13. 3. Jihlava, Vysoká škola polytechnická

Trvale udržitelný rozvoj v cestovním ruchu

3. mezinárodní konference Aktuální problémy cestovního ruchu, kterou pořádají VŠP Jihlava, Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska a zaštiťuje Miloš Vystrčil, hejtman kraje Vysočina.

Časový harmonogram, aktualizace odborné a společenské části konference včetně přihlašování účastníků a příspěvků do odborných sekcí najdete na www.vspj.cz.

Více poskytne: Ing. Hana Pospíchalová, tajemnice konference, tel.: 567 141 106 fax.: 567 300 727, e-mail: pospichalova@vspj.cz.

15. - 16. 4. hotel Jezerka, Ústupky u Seče

Měření emisí

Na programu 13. mezinárodní konference budou změny legislativy ochrany ovzduší, akreditace metod měření emisí, nové normy pro měření emisí atd.

Informace: Ing. Zuzana Černíková, tel.: 495 218 875, marketing@empla.cz, www.empla.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down