01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Regenerace měst

Magistrát hl. města Prahy bude 3. a 4. dubna 2008 hostit mezinárodní konferenci Regenerace měst 2008 - Lidé a místa. Letošní ročník se zaměří na zásadní otázky regenerace měst a obcí, integraci obytných zón v urbanizačním plánování, revitalizaci panelových sídlišť či na tolik diskutovanou koncepci...

Magistrát hl. města Prahy bude 3. a 4. dubna 2008 hostit mezinárodní konferenci Regenerace měst 2008 - Lidé a místa. Letošní ročník se zaměří na zásadní otázky regenerace měst a obcí, integraci obytných zón v urbanizačním plánování, revitalizaci panelových sídlišť či na tolik diskutovanou koncepci trvale udržitelného prostředí. Na konferenci vystoupí renomovaní odborníci v oblasti architektury, kultury, plánování, práva a financí, a to jak z ČR, tak z mnoha dalších evropských zemí. Účastníci také získají důležité informace o možnostech financování projektů regenerace měst a obcí z evropských fondů či alternativních zdrojů. Kultura, legislativa, obchod, sociologické statistiky a výzkum - i to bude na programu konference.

Konferenci organizuje firma B.I.D. services ve spolupráci s britskou organizací International Regeneration. Další informace jsou na www.bids.cz či na tel.: 222 781 017.

/po/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down