01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Telefónica O2 zrušila poplatek

Od letošního 1. března společnost Telefónica O2 upustila od dříve zavedeného poplatku za své služby při zpracování výpisu. Bude účtovat pouze 110 Kč za doručení vyjádření prostřednictvím České pošty. Společnost v 2. pololetí zavede novou bezplatnou službu poskytování výpisu po internetu. Svaz měst...

Od letošního 1. března společnost Telefónica O2 upustila od dříve zavedeného poplatku za své služby při zpracování výpisu. Bude účtovat pouze 110 Kč za doručení vyjádření prostřednictvím České pošty. Společnost v 2. pololetí zavede novou bezplatnou službu poskytování výpisu po internetu.

Svaz měst a obcí ČR a Telefónica O2 se také dohodly na dlouhodobé strategické spolupráci, zejména na koncepčním přístupu k plošné tvorbě digitálních technických map za účasti měst a obcí, krajů, státu a správců technické infrastruktury. Legislativní změny by měly umožnit využívání těchto map mnohem efektivněji.

Cílem je nejen úspora nákladů všech zúčastněných stran, ale i nabídka dalších nových služeb pro občany. Řešení je navíc v souladu s koncepcí eGovernmentu a s principy sdílení dat a poskytování služeb z jednoho kontaktního místa, respektive po internetu.

/jo/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down