01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Požádejte o grant

Ministerstvo životního prostředí vyhlásilo k 15. 1. výzvu k podávání žádostí o grant na podporu zavádění a rozvoje místních Agend 21 (MA21) v ČR z revolvingového fondu Phare. Žadatelem může být obec, sdružení obcí, kraj, nestátní nezisková organizace či zájmové sdružení právnických osob. V případě...

Ministerstvo životního prostředí vyhlásilo k 15. 1. výzvu k podávání žádostí o grant na podporu zavádění a rozvoje místních Agend 21 (MA21) v ČR z revolvingového fondu Phare. Žadatelem může být obec, sdružení obcí, kraj, nestátní nezisková organizace či zájmové sdružení právnických osob. V případě jiného subjektu než obec, svazek obcí nebo kraj je třeba doložit písemně partnerství na předloženém projektu. Podmínkou přidělení dotace je registrace municipality v Databázi MA21, ať je žadatelem či partnerem.

Dotace může dosáhnout 90 procent celkových uznatelných nákladů na projekt, maximálně 2 mil. Kč, doba realizace projektu je až dva roky. V 1. výzvě je k dispozici 15 mil. Kč. Výzvy budou tři, vypisované s asi ročním odstupem. Podrobnosti jsou na www.env.cz, dále na www.ma21.cz, www.ma21.cenia.cz.

/sk/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down