01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Kalendárium

13.-15. 1. Brno, Výstaviště GO a REGIONTOUR 2008 Největší středoevropský veletrh průmyslu cestovního ruchu se zaměřením na regiony. Více než tisícovka vystavujících firem, zastoupení všech krajů i turistických regionů České republiky, účast zahraničních turistických oblastí a významných cestovních...

13.-15. 1. Brno, Výstaviště

GO a REGIONTOUR 2008

Největší středoevropský veletrh průmyslu cestovního ruchu se zaměřením na regiony. Více než tisícovka vystavujících firem, zastoupení všech krajů i turistických regionů České republiky, účast zahraničních turistických oblastí a významných cestovních kanceláří, kvalitní odborný doprovodný program a téměř 40 tisíc návštěvníků - to je jen stručný výběr z bohaté nabídky.

Další informace jsou k dispozici na www.bvv.cz.

14.-17. 1. Ostrava, Černá Louka

INFOTHERMA 2008

15. mezinárodní topenářská výstava vytápění, úspor energie a využívání alternativních zdrojů. Součástí doprovodného programu bude 17. ledna v Kongresovém centru seminář pro starosty a další zástupce městských a obecních úřadů.

Bližší podrobnosti o výstavě jsou na www.infotherma.cz.

18. 1. Praha 1, K CENTRUM

Zdaňování příjmů příspěvkových organizací

Seminář k zdaňování příjmů státních, krajských a obecních příspěvkových organizací je určen pracovníkům ekonomických útvarů krajských a městských úřadů, daňovým poradcům, auditorům a dalším zájemcům.

Další informace najdete na: www.vox.cz.

12.-13. 3. 2008 Jihlava, Vysoká škola polytechnická

Trvale udržitelný rozvoj v cestovním ruchu

3. mezinárodní konference Aktuální problémy cestovního ruchu, kterou pořádají VŠP Jihlava, Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska a zaštiťuje Miloš Vystrčil, hejtman kraje Vysočina.

Časový harmonogram, aktualizace odborné a společenské části konference včetně přihlašování účastníků a příspěvků do odborných sekcí najdete na www.vspj.cz. Další informace poskytne Ing. Hana Pospíchalová, tajemnice konference, tel.: 567 141 106, fax.: 567 300 727, e-mail: pospichalova@vspj.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down