01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Kalendárium

9.12. Náměšť nad Oslavou, V. Nezvala 977 (areál firmy Habitat) Systém sběru a zpracování biologicky rozložitelných odpadů Bezplatný kurz je určen obcím a městům, která se zabývají problematikou sběru a svozu bioodpadu, svozovým organizacím, odpadovým asociacím, ale i všem dalším zájemcům. Pořádá...

9.12. Náměšť nad Oslavou, V. Nezvala 977 (areál firmy Habitat)

Systém sběru a zpracování biologicky rozložitelných odpadů

Bezplatný kurz je určen obcím a městům, která se zabývají problematikou sběru a svozu bioodpadu, svozovým organizacím, odpadovým asociacím, ale i všem dalším zájemcům. Pořádá ZERA Zemědělská a ekologická regionální organizace.

Podrobnosti jsou na www.komposty.cz, tel.: 568 620 070.

11. 12. Praha, hotel Praha

Setkání starostů a místostarostů Středočeského kraje

Konference, kterou pořádá Regionservis, se zaměří mj. na regionální operační programy a další možnosti čerpání peněz z fondů EU, na změny vyplývající z novely rozpočtového určení daní, na přípravu obecních rozpočtů atd.

Bližší informace najdete na www.regionservis.cz.

12.-13. 3. 2008 Jihlava, Vysoká škola polytechnická

Trvale udržitelný rozvoj v cestovním ruchu

3. mezinárodní konference Aktuální problémy cestovního ruchu, kterou pořádají VŠP Jihlava, Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska a zaštiťuje Miloš Vystrčil, hejtman kraje Vysočina.

Časový harmonogram, aktualizace odborné a společenské části konference včetně přihlašování účastníků a příspěvků do odborných sekcí najdete na www.vspj.cz.

Další informace poskytne Ing. Hana Pospíchalová, tajemnice konference, tel.: 567 141 106 fax.: 567 300 727 , e-mail: pospichalova@vspj.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down