01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Setkání Středočeského kraje

Za účasti hejtmana Středočeského kraje Petra Bendla se uskuteční 11. prosince v Praze konference Setkání starostů a místostarostů Středočeského kraje. Na programu dopoledního jednání bude vystoupení Mgr. Marka Kupsy, ředitele Regonální rady regionu soudržnosti Střední Čechy k regionálním operačním...

Za účasti hejtmana Středočeského kraje Petra Bendla se uskuteční 11. prosince v Praze konference Setkání starostů a místostarostů Středočeského kraje. Na programu dopoledního jednání bude vystoupení Mgr. Marka Kupsy, ředitele Regonální rady regionu soudržnosti Střední Čechy k regionálním operačním programům a čerpání dotací z EU. S navrhovanými změnami daní a přípravou rozpočtu obcí na rok 2008 včetně dotací seznámí Ing. Luděk Tesař, specialista na problematiku financování obcí a krajů. Předpokládá se také vystoupení poslance Michala Doktora na téma Změna daňových zákonů a dopady na rozpočty samospráv.

Odpolední program zahájí hejtman Petr Bendl, který se zaměří zejména na rozvoj Středočeského kraje a budování jeho infrastruktury. Ing. Rostislav Babarík, account manager pro oblast veřejné správy, Microsoft, s. r. o., bude prezentovat projekt Informační město, řešení k dosažení politických cílů obcí v oblasti informatiky. Ke všem tématům se uskuteční diskuse.

Více informaci je na www.regionservis.cz.

/sk/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down