01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Přihlášky do 20. září

Až do 20. září můžete posílat přihlášky do soutěžní přehlídky realizovaných staveb Nový domov roku 2007, kterou vyhlásily ministerstvo pro místní rozvoj a Česká komora architektů. Odborná porota pak vybere nejkvalitnější novostavby rodinných i bytových domů, rekonstrukce domů pro bydlení a také...

Až do 20. září můžete posílat přihlášky do soutěžní přehlídky realizovaných staveb Nový domov roku 2007, kterou vyhlásily ministerstvo pro místní rozvoj a Česká komora architektů. Odborná porota pak vybere nejkvalitnější novostavby rodinných i bytových domů, rekonstrukce domů pro bydlení a také zdařilé realizace domů s pečovatelskou službou či chráněného bydlení, které byly dokončeny v letech 2006 až 2007. Přihlášené objekty bude posuzovat na základě předložené dokumentace a vybrané stavby osobně navštíví. Při hodnocení bude klást důraz na úroveň architektonického řešení, začlenění do okolí, dále na konstrukční řešení, ekonomickou i energetickou náročnost, využití pozemku, řešení parkování i vztah k životnímu prostředí.

Ceny se udělují ve čtyřech kategoriích: novostavba rodinného domu, novostavba bytového domu, rekonstrukce domu pro bydlení, výstavba domů zvláštního určení (s pečovatelskou službou, chráněné bydlení). Ministerstvo pro místní rozvoj rozdělí oceněným účastníkům soutěže 200 tisíc Kč. Slavnostní vyhlášení výsledků se uskuteční 6. prosince v pražském Veletržním paláci.

Bližší informace získáte na www.cka.cc nebo na e-mailech dita.pavelkova@cka.cc a petr.jelinek@cka.cc.

/sk/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down