01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Národní zahájení EHD v Uherském Hradišti

Národní zahájení Dnů evropského dědictví (EHD) se uskuteční 8. září v Uherském Hradišti. Součástí slavnostního aktu bude předání titulů Nositel tradice lidových řemesel. Téma Památky řemesla a lidová kultura se bude prolínat všemi chystanými kulturními akcemi. Už den předtím (7. září) se uskuteční...

Národní zahájení Dnů evropského dědictví (EHD) se uskuteční 8. září v Uherském Hradišti. Součástí slavnostního aktu bude předání titulů Nositel tradice lidových řemesel. Téma Památky řemesla a lidová kultura se bude prolínat všemi chystanými kulturními akcemi. Už den předtím (7. září) se uskuteční vernisáže výstav Proměny města - od sametu po univerzitu a Nositelé tradice lidových řemesel a také Slovácké slavnosti vína v otevřených památkách. Devátého září budou pokračovat jarmarky lidových uměleckých řemesel, koncerty a různé přehlídky svátečních a svatebních krojů a další akce.

Dny evropského dědictví budou probíhat od 8. do 16. září.

Program EHD 2007 v ČR včetně katalogu a seznamu otevřených památek podle jednotlivých krajů a další potřebné informace najdete na adrese www.ehd.cz.

/er/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down