01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Město Blansko informuje o veřejných zakázkách

V článku Jak města (ne)informují o veřejných zakázkách, který byl publikován v Moderní obci č. 7/2007, bylo mezi městy, která nevypisují aktuální veřejné zakázky na svých webových stránkách, uvedeno rovněž Blansko. Tato informace, která vyplynula z průzkumu společnosti Creditinfo Czech Republic, s....

 

V článku Jak města (ne)informují o veřejných zakázkách, který byl publikován v Moderní obci č. 7/2007, bylo mezi městy, která nevypisují aktuální veřejné zakázky na svých webových stránkách, uvedeno rovněž Blansko. Tato informace, která vyplynula z průzkumu společnosti Creditinfo Czech Republic, s. r. o., však není pravdivá.

"Již za platnosti zákona č. 199/1994 Sb. město Blansko uveřejňovalo na svých internetových stránkách zakázky v rozsahu nad rámec limitů stanovených zákonem. V současné době jsou na adrese http://www.blansko.cz/urad/106/verejne_zakazky.php uveřejňovány veškeré zakázky města Blanska s limity nad 500 tisíc Kč včetně DPH pro stavební práce a nad 250 tisíc Kč včetně DPH pro dodávky a služby. Tento postup je v souladu s naší vnitřní směrnicí a je "přísnější", než stanovuje zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Na základě rozhodnutí realizujícího odboru jsou v některých případech zveřejňovány i zakázky pod těmito limity," konstatoval Ing. Josef Kupčík, tajemník Městského úřadu Blansko.

/re/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down