01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Užitečné publikace

Osmé vydání praktické publikace Kdy do důchodu a za kolik - 8. aktualizované vydání (autor Jan Přib, nakladatelství GRADA Publishing) je aktualizováno v souladu s novelami předpisů, které jsou platné od 1. 1. 2007. Vysvětleny jsou otázky volby vhodného data odchodu do důchodu, zejména pokud jde o...

 

Osmé vydání praktické publikace Kdy do důchodu a za kolik - 8. aktualizované vydání (autor Jan Přib, nakladatelství GRADA Publishing) je aktualizováno v souladu s novelami předpisů, které jsou platné od 1. 1. 2007. Vysvětleny jsou otázky volby vhodného data odchodu do důchodu, zejména pokud jde o předčasné starobní důchody. Popsány jsou administrativní náležitosti a povinnosti při podání žádosti o důchod a její vyřízení, ale i možnosti další výdělečné činnosti poživatelů starobních důchodů. Výklad doplňují četné praktické příklady, vzorce pro výpočty a tabulky s potřebnými aktuálními údaji, podle kterých je možno důchod vypočítat. Autor se zabývá také penzijním připojištěním. Kniha v mnohém poradí nejen zaměstnancům a podnikatelům předdůchodového věku, personalistům, manažerům, ale je i nezbytnou příručkou pro zaměstnance správ sociálního zabezpečení.

Kód knihy je 01453, cena 129 Kč včetně DPH. Případné informace na tel.: 220 386 511-12.

Nový zákon, který nabyl účinnosti 1. ledna 2007, nahrazuje nejen dosavadní zákoník práce, ale také některé další předpisy (zákon o cestovních náhradách, mzdové a platové předpisy) a slučuje je v jediný. Obsahuje již také první novelu, která doplňuje některá ustanovení v souvislosti s odloženou účinností zákona o nemocenském pojištění. Na konci publikace Zákoník práce 2007 ÚZ č. 601 podle stavu k 1. 2. 2007 jsou citovány právní předpisy uvedené v poznámce pod čarou. Kód knihy je 01513, rozsah 112 str., cena 49 Kč včetně DPH. Více informací najdete na www.zp.sagit.cz. Případné informace na tel.: 596 785 999.

Obě knihy si můžete písemně objednat na adrese ECONOMIA a. s., VTÚ Dobrovského 25, 170 55 Praha 7, e-mail: dagmar.suchmova@economia.cz, nebo na internetové adrese http://knihy.ihned.cz,  kde vám zařídí její zaslání na dobírku.

Členové ECONOMIA Benefitklubu, kteří u publikací uvedou na objednávce číslo své klubové karty a kód knihy, obdrží 30% slevu.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down