01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Od září v moderní škole

Vrané Nad Vltavou Žáci II. stupně základní školy ve Vraném nad Vltavou (okres Praha-západ) se v září začnou učit v nové školní budově, která důsledně respektuje požadavky na akustiku. Škola za 50 milionů korun nabídne školákům vedle počítačové učebny také podkrovní ateliér výtvarné výchovy a...

 

Vrané Nad Vltavou

Žáci II. stupně základní školy ve Vraném nad Vltavou (okres Praha-západ) se v září začnou učit v nové školní budově, která důsledně respektuje požadavky na akustiku. Škola za 50 milionů korun nabídne školákům vedle počítačové učebny také podkrovní ateliér výtvarné výchovy a speciální učebnu chemie a fyziky.

Začátek výstavby nebyl podle stavbyvedoucího Martina Blažka ze společnosti Skanska CZ jednoduchý: "Nejprve bylo potřeba vyřešit technický problém založení objektu ve svažitém terénu. Jinak je to takřka učebnicový příklad pro začínající mladé stavbaře na průmyslové škole. Vyskytují se zde totiž snad všechny vzorové konstrukce," zdůrazňuje. Investorem školy je obec Vrané nad Vltavou. V blízké budoucnosti se plánuje rekonstrukce původní školní budovy, výstavba nové jídelny, hřiště a výhledově také tělocvičny.

/er/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down