01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Oceněná Pavučina

Nositelem ceny ministra životního prostředí za rok 2006 je i Pavučina - Sdružení středisek ekologické výchovy. Sdružení vzniklo v roce 1996 a v současnosti má 37 členských organizací. Ocenění získalo za soustavnou práci v ekologické výchově a osvětě, kterou odvádí v souladu s myšlenkami trvale...

Nositelem ceny ministra životního prostředí za rok 2006 je i Pavučina - Sdružení středisek ekologické výchovy. Sdružení vzniklo v roce 1996 a v současnosti má 37 členských organizací. Ocenění získalo za soustavnou práci v ekologické výchově a osvětě, kterou odvádí v souladu s myšlenkami trvale udržitelného rozvoje.

Pavučina spolupracuje i s veřejnou správou, veřejnými institucemi, firmami a dalšími neziskovými společnostmi na projektech celostátního významu. Prostřednictvím programu Národní síť středisek ekologické výchovy, který administruje spolu s Českým svazem ochránců přírody, podporuje nejen členské, ale i jiné neziskové organizace zaměřené na ekologickou výchovu. Významné jsou rovněž projekty, které pomáhají zavést ekologickou a environmentální výchovu do základních a středních škol.

Více o Sdružení středisek ekologické výchovy najdete www.pavucina-sev.cz, kde jsou také informace o Měsíci ekologické výchovy, který Pavučina zahájí letošního 3. září.

/sk/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down