01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Metodiky plánování sociálních služeb

Jedním z výsledků celostátního projektu Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb je zpracování Metodik pro plánování sociálních služeb. "Od konce února 2007 je jejich aktuální verze k dispozici všem zájemcům na adrese www.kpss.cz, distribuovány jsou i prostřednictvím Ministerstva...

Jedním z výsledků celostátního projektu Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb je zpracování Metodik pro plánování sociálních služeb. "Od konce února 2007 je jejich aktuální verze k dispozici všem zájemcům na adrese www.kpss.cz, distribuovány jsou i prostřednictvím Ministerstva práce a sociálních věcí ČR (MPSV). Získat je lze i na krajských seminářích, které se uskuteční v dubnu po celé ČR (termíny viz výše uvedená adresa). Součástí publikace je CD ROM, který obsahuje informační videopořad o plánování sociálních služeb a příklady dobré praxe," vysvětluje Ivan Úlehla z jihočeské organizace Komunitního plánování, o. p. s. , která projekt na základě veřejné zakázky MPSV uskutečňuje.

Součástí projektu bylo mj. i vzdělávání 75 krajských metodiků z celé ČR, přičemž v každém kraji by jich mělo být pět. Jejich seznam najdete na stránkách projektu (adresa viz výše).

V rámci realizace projektu se nyní zpracovává návrh na další metodické vedení systému plánování sociálních služeb. Seznamují se s ním účastníci celostátních konferencí, odborných seminářů, porad pracovních týmů apod. Návrh najdete rovněž na adrese www.kpss.cz. Realizační tým čeká na vaše připomínky a podněty, aby je mohl případně zohlednit při zpracování konečné verze.

/sk/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down