01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Moderní vzdělávání

Starostům, místostarostům, radním i zastupitelům stejně jako úředníkům státní správy jsou určeny nově koncipované vzdělávací programy Centra ekologické výchovy a vzdělávání (CEVV) v Poděbradech, vzdělávacího zařízení akreditovaného ministerstvem vnitra. Seznamují účastníky s moderními metodami...

Starostům, místostarostům, radním i zastupitelům stejně jako úředníkům státní správy jsou určeny nově koncipované vzdělávací programy Centra ekologické výchovy a vzdělávání (CEVV) v Poděbradech, vzdělávacího zařízení akreditovaného ministerstvem vnitra. Seznamují účastníky s moderními metodami strategického plánování a řízení obcí a regionů v souladu s principy udržitelného rozvoje. CEVV připravilo pro veřejnou správu další novinku, a to e-learningovou podobu kurzu Udržitelný rozvoj a místní Agenda 21. Na základě výsledků průzkumu vzdělávacích potřeb pracovníků veřejné správy ve Středočeském kraji tak vznikl původní akreditovaný program průběžného vzdělávání, který umožňuje zájemcům věnovat se sebevzdělávání podle vlastních časových možností každého z nich. Úspěšný absolvent obdrží osvědčení s celostátní platností. CEVV uskutečňuje vzdělávací aktivity s podporou Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR, pro obce ve Středočeském kraji semináře podle zadání ve svém vzdělávacím zařízení v Poděbradech nebo přímo v té které obci.

Bližší informace najdete na www.ekopodebrady.cz, kontakt: PhDr.Dagmar Lukavcová, tel. 325 611 588, e-mail: cev@ekopodebrady.cz .

/ph/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down