01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Pracovní sobota starostů

Poslankyně Evropského parlamentu a členka jeho Výboru pro regionální rozvoj Jana Bobošíková připravuje již podruhé pracovní sobotu starostů, která se letos uskuteční 16. prosince v hotelu Prague Marriott Hotel v Praze 1. Na programu konference budou tři důležitá témata: čerpání ze strukturálních...

Poslankyně Evropského parlamentu a členka jeho Výboru pro regionální rozvoj Jana Bobošíková připravuje již podruhé pracovní sobotu starostů, která se letos uskuteční 16. prosince v hotelu Prague Marriott Hotel v Praze 1. Na programu konference budou tři důležitá témata: čerpání ze strukturálních fondů EU v letech 2007 až 2013 (přednášející Jana Bobošíková), novinky v zákoně o veřejných zakázkách (přednášející JUDr. Leona Grée, poradkyně Czech-Investu pro oblast veřejné podpory) a řešení problémů s neplatiči nájemného (přednášející JUDr. Lubomír Gajdušek, I. místostarosta města Vsetín). Na dotazy účastníků budou odpovídat experti z ministerstev.

Pozvánky na pracovní sobotu obdrží až 500 starostů měst a obcí. Registrace zájemců probíhá do 12. 12. 2006. Náklady konference hradí Evropský parlament.

/ks/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down