01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Kvalitní datové služby pro veřejnou správu

Zlepšete komunikaci mezi pobočkami vaší instituce, se svými odběrateli i dodavateli. Pomohou vám datové služby TELEFÓNICA O2 Czech Republic. Svá data bezpečně uložíte na vaše lokální počítačové sítě, jež mohou být součástí vašich národních nebo mezinárodních sítí. Zvýšíte tak ochranu před napadením...

Zlepšete komunikaci mezi pobočkami vaší instituce, se svými odběrateli i dodavateli. Pomohou vám datové služby TELEFÓNICA O2 Czech Republic. Svá data bezpečně uložíte na vaše lokální počítačové sítě, jež mohou být součástí vašich národních nebo mezinárodních sítí. Zvýšíte tak ochranu před napadením z internetu.

Datové služby

Chcete zajistit své firmě profesionální datovou komunikaci, telefonní linky, internet? Pomůžeme vám vyřešit vše, co pro to potřebujete - propojení sítí LAN, připojení k internetu, provázání firemních sítí se vzdálenými pracovišti. Zvolte datové služby O2. Starostmi o bezpečnost se nemusíte trápit. Naše zabezpečení spolehlivě ochrání vaše data před hackery i viry.

Pracujte i z domova

Získejte z kterékoliv pobočky nebo i z domácnosti přístup do centralizované databáze. Používejte společný e-mail a telefonní seznamy nebo snadno sdílejte soubory. Z kteréhokoliv připojeného počítače snadno nahlédnete například do skladových seznamů. Referenti, IT manažeři i další mohou pracovat doma, stejně jako kdyby seděli v kanceláři. Prezentujte služby pro veřejnost přes internet.

Vyznáváme rychlost a spolehlivost

Aby panovala maximální spokojenost. i s datovými službami:

- Vyberete si, co potřebujete, a sestavíte vlastní podobu datových služeb.

- Ručíme se za rychlost a prostupnost datové sítě.

- Data přenášíme spolehlivě a bezpečně.

- Zřídíme centrální zabezpečenou přípojku k internetu pro všechny pobočky.

- Součástí služeb je i poskytnuti HW infrastruktury

- Snadno přikoupíte další služby: Voice Over IP, videokonference atd.

- Pečujeme o zákazníky nadstandardním zákaznickým a technickým servisem (specializovaný HELP DESK) s nepřetržitým provozem.

- Naše síť funguje po celém území ČR.

Kolik zaplatíte?

Výsledná cena závisí na rozsahu pořízených služeb. Pomůžeme vám sestavit vlastní řešení podle vašich nároků i možností. Jsme si jisti, že mezi datovými službami si vybere každá instituce - od malé až po velkou. Vše, co pro zavedení datových služeb potřebujete, je její součástí. Nemusíte investovat ani korunu navíc do technického zařízení.

/tz/

Jak datové služby fungují

- Stav: Instituce má centrum v Brně a tři hlavní pobočky v Brně, Zlíně a Ostravě. V každé pobočce pracují s vlastním serverem, na kterém vedou agendy úřadu - například objednávky. Zaměstnanci objednávají centrálně na základě informací, které aktualizují jednou denně pomocí e-mailu. Nelze tak dostatečně pružně reagovat na změny, zakázky se někdy zpožďují.

- Řešení: Centrum, pobočky a připojení k internetu je nejvhodnější propojit do jedné sítě. Instituce získá detailní přehled o stavu zásob ve všech pobočkách, který je neustále aktualizovaný. Dodávky je možné vyřizovat daleko rychleji a z kterékoliv pobočky, nejen z centrály.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down