01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Grant podpoří cykloturistické akce

Nadace Jihočeské cyklostezky vyhlašuje svůj první grantový program zaměřený na podporu pořádání cykloturistických akcí. Cílem je vytvořit jejich nabídku pro širokou veřejnost a podpořit tak poznávaní zajímavých míst Jihočeského kraje, zdravý životní styl a propagovat jízdu na kole jako šetrnou...

Nadace Jihočeské cyklostezky vyhlašuje svůj první grantový program zaměřený na podporu pořádání cykloturistických akcí. Cílem je vytvořit jejich nabídku pro širokou veřejnost a podpořit tak poznávaní zajímavých míst Jihočeského kraje, zdravý životní styl a propagovat jízdu na kole jako šetrnou dopravní alternativu.

Nadace vybere v rámci grantového programu 5 až 7 nových nebo tradičních akcí s výrazně inovativními prvky tak, aby datem konání zahrnuly období od dubna do října 2007. Současně by vybrané akce měly svým místem konání rovnoměrně pokrýt celé území Jihočeského kraje.

Zájemci mohou své žádosti předkládat do 16. října 2006, směrnice a formuláře žádosti jsou k dispozici na www.jihoceske-cyklostezky.cz (granty).

/es/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down