01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

INVEX 2006: Dny krajů, měst a obcí

Ve dnech 9. až 13. října bude na Výstavišti v Brně 16. ročník veletrhu informačních a komunikačních technologií Invex a 2. ročník veletrhu spotřební elektroniky a digitální zábavy Digitex. Poprvé bude doprovodný program každého z pěti veletržních dní úzce svázán s řadou konferencí, prezentací,...

Ve dnech 9. až 13. října bude na Výstavišti v Brně 16. ročník veletrhu informačních a komunikačních technologií Invex a 2. ročník veletrhu spotřební elektroniky a digitální zábavy Digitex. Poprvé bude doprovodný program každého z pěti veletržních dní úzce svázán s řadou konferencí, prezentací, tematických projektů, soutěží, anket či společenských akcí, souhrnně označených jako Conferences@Events.

V rámci projektu Elektronická podpora při rozvoji regionu se uskuteční už podruhé Dny krajů, měst a obcí, tj. setkání zástupců měst, obcí a krajů s představiteli firem nabízejících produkty a služby pro veřejnou správu. Nové informační technologie, integrace a sdílení informací či efektivní podpora regionálního rozvoje, ať již z hlediska investic, nebo cestovního ruchu, jsou jen malým výběrem z připravovaných témat.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down