01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Aktuální kniha

Meritum Obce 2006 - 2007 kompletní průvodce problematikou obcí obsahuje výklad devíti oblastí ve znění předpisů pro rok 2006: Obce, Kraje a správní řád, Majetek obce, Daně a místní poplatky, Obyvatelstvo, Volby a místní referendum, Bezpečnost obce, Územní rozvoj, silniční doprava, školství, Ochrana...

Meritum Obce 2006 - 2007 kompletní průvodce problematikou obcí obsahuje výklad devíti oblastí ve znění předpisů pro rok 2006: Obce, Kraje a správní řád, Majetek obce, Daně a místní poplatky, Obyvatelstvo, Volby a místní referendum, Bezpečnost obce, Územní rozvoj, silniční doprava, školství, Ochrana životního prostředí. Ty se pak dělí na hlavy a oddíly, v jejichž rámci jsou řešeny například Působnost obce, Krajské úřady, Správní řád, Rozpočtová pravidla, Místní poplatky, Veřejné zakázky, Obecní policie, Finanční kontrola, Účetnictví, Státní sociální kontrola, Přestupky, Evidence obyvatel, Odpady apod.

Závěr je věnován vedení účetnictví a právním předpisům obcí, kde jsou řešeny jednotlivé kroky při jejich vydávání (druhy, příprava, schválení, náležitosti, obsah, platnost, účinnost, zrušení právního předpisu atd.) a uvedeny vzorové texty právních předpisů a nejčastější vyhlášky a nařízení obcí.

Předností publikace je bezplatná průběžná aktualizace informací v případě zásadních legislativních změn formou měsíční aktualizace na internetu www.aspimeritum.cz a pololetně prostřednictvím tištěného newsletteru. Díky tomu vás pravidelně informujeme o všech změnách a jejich dopadech do textu Merita, ke kterým v průběhu roku 2006 a 2007 dochází.
Kód knihy: 00226.

Kniha stojí 895 Kč včetně DPH a lze si ji písemně objednat na adrese ECONOMIA a. s., VTÚ, Dobrovského 25, 170 55 Praha 7, e-mail: dagmar.suchmova@economia.cz, kde vám zařídí její zaslání na dobírku z nakladatelství ASPI, a. s. Případné informace na tel.: 246 040 400, fax: 246 040 401, e-mail: obchod@aspi.cz, http://www.aspi.cz.

Členové ECONOMIA Benefitklubu, kteří uvedou na objednávce číslo své klubové karty a kód knihy, obdrží 30% slevu.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down