01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Dobrá rada nad zlato! Ještě se lze přihlásit

Inspirační databanka pro rozvoj lidských zdrojů Topregion.cz při Národním vzdělávacím fondu, o. p. s., vyhlásila už 2. ročník soutěže Dobrá rada nad zlato. Mohli se do ní přihlásit obce, neziskové organizace, státní instituce, podnikatelé a firmy se svými projekty, realizovanými nebo alespoň...

Inspirační databanka pro rozvoj lidských zdrojů Topregion.cz při Národním vzdělávacím fondu, o. p. s., vyhlásila už 2. ročník soutěže Dobrá rada nad zlato. Mohli se do ní přihlásit obce, neziskové organizace, státní instituce, podnikatelé a firmy se svými projekty, realizovanými nebo alespoň zahájenými, které pomáhají rozvoji lidských zdrojů (RLZ) v regionu. Seznam nominovaných projektů je od 1. května k dispozici na portálu topregion.cz. Jeho návštěvníci mohou až do 15. září 2006 hlasovat pro projekt, který považují za nejužitečnější, nejinspirativnější nebo nejlepší. Další nominace je možno zasílat až do začátku září. Koncem září odborná komise vybere tři projekty, které získají nejvíce bodů z veřejného hlasování a zároveň i z vlastního hodnocení členů komise. Slavnostní vyhlášení vítězů se uskuteční v říjnu a listopadu na konferencích u příležitosti Týdnů vzdělávání dospělých, které budou probíhat po celé ČR.

Kde se lze přihlásit

Za každý kraj ČR lze nominovat 1 až 7 projektů a přihlásit se lze do 31. 8. 2006 na www.topregion.cz vyhledáním hesla Krajské rady pro rozvoj lidských zdrojů nebo na soutez@topregion.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down