01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Praktická publikace

Deváté, podstatně přepracované vydání publikace Přestupkové řízení (autoři Jan Černý, Eva Horzinková, Helena Kučerová) je zpracováno již podle nového správního řádu, tj. podle stavu k 1. lednu 2006. Kniha vychází z každodenní praxe přestupkových orgánů na obecních a městských úřadech. Je pojata...

Deváté, podstatně přepracované vydání publikace Přestupkové řízení (autoři Jan Černý, Eva Horzinková, Helena Kučerová) je zpracováno již podle nového správního řádu, tj. podle stavu k 1. lednu 2006. Kniha vychází z každodenní praxe přestupkových orgánů na obecních a městských úřadech. Je pojata jako pracovní návod na vyřizování konkrétních přestupkových případů. Po úvodním výkladu se publikace zabývá jednotlivými stádii přestupkového řízení. Rozebíráno je přípravné a nalézací řízení, zvláštní druhy řízení, rozhodnutí, přezkumné a vykonávací řízení. Pro jednotlivé úseky jsou podrobně rozvedeny správní úkony. Každá část je uvedena citací příslušných právních norem a odkazuje na předpisy související.

Kniha nabízí i konkrétní vzory jednotlivých správních aktů a formulářů, přehled věcné a funkční příslušnosti k projednávání přestupků obecních a krajských úřadů a správních orgánů podle zvláštních předpisů.

Publikace, kterou vydalo nakladatelství Linde, tvoří spolu s texty souvisejících předpisů praktickou a cennou příručku pro každý správní úřad, který se zabývá přestupkovou agendou. Rozsah 696 stran, cena 798 Kč. Případné informace vám poskytnou na tel. čísle 224 212 214.

Knihu si můžete písemně objednat na adrese Economia a. s., VTÚ, Dobrovského 25, 170 55 Praha 7, e-mail: dagmar.suchmova@economia.cz, nebo na adrese http://knihy.iHNed.cz, kde vám zařídí jejich zaslání na dobírku přímo z nakladatelství. Členové ECONOMIA Benefitklubu, kteří u knih uvedou na objednávce číslo své klubové karty, obdrží slevu 20 %.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down