01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Praha 7 je "přívětivá pro podnikání"

Praha 7Své "podnikatele roku" už znají v Městské části Praha 7. Soutěž s tímto názvem pořádá Komise pro podporu podnikání MČ Praha 7 (www.podnikanipraha7.cz), která z iniciativy radního Ari Liebermana vznikla v září 2003. Komise si klade za cíl hájit zájmy podnikatelů, pomáhat jim orientovat se v...

Praha 7

Své "podnikatele roku" už znají v Městské části Praha 7. Soutěž s tímto názvem pořádá Komise pro podporu podnikání MČ Praha 7 (www.podnikanipraha7.cz), která z iniciativy radního Ari Liebermana vznikla v září 2003. Komise si klade za cíl hájit zájmy podnikatelů, pomáhat jim orientovat se v záplavě předpisů a překonávat byrokratické problémy. Dostala však také možnost vyjádřit se k představě pražského magistrátu o zřizování zón placeného stání na území Prahy 7, pomohla vyjasnit některé problémy kolem instalací předzahrádek u stravovacích zařízení, uspořádala kursy podnikatelského minima i seminář Internetové zdroje pro podnikatele apod.

Také díky komisi v čele s Ing. Emilem Machálkem se Praha 7 stává "přívětivým místem pro podnikání", jak při vyhlašování výsledků soutěže uvedla starostka PhDr. Ivana Kučerová. V kategorii fyzických osob si prvenství odnesla Libuše Šrajerová, majitelka cestovní agentury ALLIServis, mezi právnickými osobami zvítězila firma BREMA, s. r. o.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down