01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Křest příručky

V současné době by už všechny obce měly mít Příručku pro starosty venkovských obcí, kterou vydal odbor regionálního rozvoje Ministerstva pro místní rozvoj v tištěné podobě i na CD ROM. Brožura obsahuje časté i méně časté...

V současné době by už všechny obce měly mít Příručku pro starosty venkovských obcí, kterou vydal odbor regionálního rozvoje Ministerstva pro místní rozvoj v tištěné podobě i na CD ROM. Brožura obsahuje časté i méně časté rozhodovací situace včetně návodu na řešení. Je určena starostům a členům zastupitelstev zejména menších obcí, ve kterých nejsou při obecních úřadech odborné útvary a přitom na této úrovni existuje mnoho důležitých rozhodování, mnohdy s právním nebo finančním dopadem.

"Publikace by měla pomoci starostům orientovat se ve složitých situacích při spravování obcí a napomoci jim při rozhodování komplikovaných situací," zdůraznil ministr pro místní rozvoj Radko Martínek.

Nezůstane jen u prvního vydání příručky, autorský kolektiv v čele se Zdeňkem Trávníčkem předpokládá další rozšíření a aktualizaci informačních zdrojů.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down