01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

INVEX 2005: Dny krajů, měst a obcí

Projekt Elektronická podpora rozvoje regionů - Dny krajů měst a obcí, který se uskuteční na letošním brněnském veletrhu INVEX poslední říjnový týden (24. až 27. října), již dostává konkrétní podobu. "Naším cílem je nejen zprostředkovat...

Projekt Elektronická podpora rozvoje regionů - Dny krajů měst a obcí, který se uskuteční na letošním brněnském veletrhu INVEX poslední říjnový týden (24. až 27. října), již dostává konkrétní podobu.

"Naším cílem je nejen zprostředkovat setkání zástupců firem a představitelů státní správy a samosprávy, ale zejména představit již úspěšná řešení, která mohou být inspirací pro široké spektrum subjektů od malých obcí až po krajské úřady," uvedl Petr Ondrášek, vedoucí manažer veletrhů INVEX a DIGITEX.

Program Dnů krajů, měst a obcí se připravuje ve spolupráci s ministerstvy informatiky, průmyslu a obchodu a pro místní rozvoj a také s Hospodářskou komorou České republiky a je součástí doprovodných konferencí veletrhu. Bude obsahovat řadu významných přednášek pro účastníky z měst, obcí a krajů. Budou se týkat zejména nového správního řádu, který začne platit 1. 1. 2006.

Rovněž další vystoupení se budou zabývat aktuálními tématy, jako jsou nová spisová služba a zásady jejího zavedení, systém vzdělávání úředníků územních samospráv, moderní technologie ve veřejné správě, hospodaření obcí v kontextu změn legislativy v oblasti veřejných zakázek, rozpočtové výhledy, dotační politika apod.

Své odborné příspěvky zde přednesou i zástupci vystavujících společností. Mediálním partnerem Dnů krajů, měst a obcí je Moderní obec.

Velký zájem návštěvníků očekávají pořadatelé o odborné semináře v následujících tematických celcích:

Elektronická podpora při rozvoji regionů

IT ve státní správě

Informační technologie a zdravotně postižení

Cestovní ruch v informační společnosti

Geografický informační systém

Další informace o Dnech krajů, měst a obcí jsou k dispozici na tel.: 224 229 442, 603 196 678, e-mail: vsmerak@bvv.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down