01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Aktuální právní předpisy pro územní samosprávu

Obce, kraje, hl. m. Praha, obecní policie - to je název kompletního souboru aktuálních znění 34 předpisů pro územní samosprávu, který vyšel v edici ÚZ (Úplná znění předpisů) pod číslem 487. Publikace je rozdělena do pěti kapitol: územní samospráva,...

Obce, kraje, hl. m. Praha, obecní policie - to je název kompletního souboru aktuálních znění 34 předpisů pro územní samosprávu, který vyšel v edici ÚZ (Úplná znění předpisů) pod číslem 487. Publikace je rozdělena do pěti kapitol: územní samospráva, volby a místní referendum, obecní policie, ostatní, přechod a převod majetku. Kapitola "ostatních" předpisů zahrnuje například předpisy z oblasti matrik, svobodného přístupu k informacím, zákon o informačních systémech veřejné správy a zákon o finanční kontrole. Změnami byla dotčena převážná část zákonů a jejich prováděcích předpisů. Nově byl do publikace zařazen zákon o střetu zájmů a vyhláška, kterou se provádí zákon o finanční kontrole.

Všechny změny jsou zvýrazněny tučně, odkazy na související předpisy jsou plně citovány. Každé číslo ÜZ obsahuje všechny předpisy k danému tématu.Více informací můžete najít na adrese www.obce.sagit.cz.

Publikace stojí 129 Kč včetně DPH a můžete si ji písemně objednat na adrese ECONOMIA a.s., VTÚ Dobrovského 25, 170 55 Praha 7, e-mail: dagmar.suchmova@economia.cz, nebo na internetové adrese http//knihy.ihned.cz, kde vám zařídí její zaslání na dobírku z nakladatelství SAGIT. Informace jsou k dispozici i na telefonním čísle 596 785 999. Členové HN klubu, kteří u publikace uvedou na objednávce své zákaznické číslo, obdrží dvacetiprocentní slevu.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down